Over In Balans

Welkom op de website van de natuurgeneeskundige praktijk ‘In Balans’ van Els van Tol.

Ben je op zoek naar verbetering c.q. oplossing voor jouw gezondheidsklachten? Maak dan een afspraak bij ‘In Balans’. Samen met jou probeer ik de blokkades op te sporen, die je belemmeren dat leven te kunnen leven dat je vreugde en voldoening schenkt. Op deze website vind je informatie over wie ik ben, wat mij drijft als therapeut en mijn visie over natuurgeneeskunde.

Mijn hoofdbehandelvorm is voetreflextherapie, maar daarnaast heb ik mijn behandelingen via allerlei bijscholingen verbreed. Informatie over alle behandelvormen vindt u onder de button ‘Welke behandeling’.

Goede resultaten zijn bekend met klachten als stress, rugklachten, allerlei spier-en gewrichtsklachten, restless legs, hoofdpijn/migraine, spijsverteringsklachten, RSI, overgangs- en menstruatieklachten, klachten bij zwangerschap, allergieklachten, hooggevoeligheid.
Ook kun je in mijn praktijk terecht voor stress gerelateerde klachten zoals burn-out, je niet lekker in je vel voelen. Klachten, die je belemmeren je levenskracht te voelen en te kunnen ontspannen.